Söndag x 2 ute på äventyr


De två senaste söndagarna har vi haft roliga aktiviteter med besök vi haft från utlandet.

Efter att vi hämtade Maya från Nyköping under förra helgen stannade vi på söndagen till i Södertälje på vägen upp och gick på Tom tits. Där mötte vi upp Jan-Peter och Co med Jennie som hade sovit hos dem. På Tom tits var det mycket att upptäcka och det var mycket spring. Efteråt blev det pizza på Heron city och sen fick vi säga hejdå till Jennie som dagen efter skulle hem till London.


Fanns många vattenexperiment på Tom tits




Mischa viftade med armarna



Maya och Jennie boxades

Fram tills i söndags var det nästan en vanlig vecka med jobb och dagis förutom att vi hade en ledig dag mitt i veckan som vi slappade oss igenom.

I söndags fick vi besök igen men denna gång av våra vänner ifrån Finland. Vi mötte upp dem i Mulle Mecks lekpark där ungarna fick leka av sig. Sedan blev det kvällsmat på IKEA där det enda som handlades hem var lite kakor och godis! Vännerna följde med oss hem och stannade över natten. Hemma hos oss blev det lite presentbyten mellan barnen då både Moa och Edwin fyllt år och Maya fick en tidig födelsedagspresent.


Maya "hjälpte" Moa och Edwin att få igång flygplanet de satt i
genom att snurra på propellen






Kommentarer

Postat av: Sara | Publicerad: 2012-06-13 kl. 00:41:48

Kul med presenter och mysigt med Tom Tits. Vi ska dit med Jakob när han blir lite större, tänkte jag. Men det är ju ett tag dit.



Ang regnkläder och skor så lånar vi det gärna. Jag har inte så mycket emot att det är rosa, grabben har ju rosa gympaskor nu. Vi kanske kan ro ihop en fika eller en lunch på Ikea eller något liknande.



Kram


Postat av: Natti | Publicerad: 2012-06-17 kl. 11:18:14

Låter som ni haft mysiga söndagar :)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0