Finaste hjälpredan


Denna lediga novemberlördag har vi tagit hand om vår återvinning och veckohandlat. Utelek fick vi även till och såklart lördagsmys på kvällen.
 
Såhär fin var Maya när vi tog hand om återvinningen



Kungsängen...


 Undra vad det är för folk som bor här....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



På begäran


På begäran skriver vi in några rader och lägger upp en bild nu. Vi hade besök i helgen av mammas kompisar Sofia och Felicia. Mamma skulle själv åka in till stan och möta dem och gå på museum men Maya ville så hemskt gärna följa med och åka tåg så hon fick följa med på muséet. Tjejerna följde även med hem sen och när Maya hade somnat spelade vi spel och sen sov de över i Mayas rum.
 
Blev bakning i lördags innan läggdags för Maya, här gör hon och Sofia chokladbollar
 
 
Vad har annars hänt på senaste tiden? Vår höst har gått mycket fort och vi har knappt märkt var den tagit vägen. Vi har inte gjort något särskilt utan tagit det mest lugnt på helgerna mellan jobb och dagis. En helg var vi ned till Nyköping då mamma och pappa hjälpte morfar att flytta. Men det viktigaste som har hänt på senaste är att mamma och pappa köpte något väldigt dyrt för snart två veckor sedan. Vilket betyder att vi under våren kommer ta vårt pick och pack och lämna Kungsängen. Mer om det kommer, för senaste veckan har vi städat och plockat och fixat här hemma för att få vår nuvarande lägenhet fin så nu är vi lite slut.



RSS 2.0