Lite från helgen m.m.


Denna helgen hade vi tänkt åka till IKEA på lördagmorgonen men vi hade missat att de skulle ha loppis på deras parkering och hela stället vimmlade med folk redan kl.10 så vi körde vidare till Toysrus där vi spanade runt och fann två födelsedagspresenter till Maya. Vårt syfte med IKEA var som sagt att köpa en madrass till Mayas nya säng. Trots att det inte blev något IKEA kände vi oss ganska nöjda med förmiddagen, hade funnit lite smågrejer på Rusta och Jysk som också följde med hem och sen så slapp vi som sagt trängseln vid IKEA.

Efter Mayas middagsvila fixade mamma iordningen en snabb picnic med banankakan som vi bakat kvällen innan och lite andra småkakor vi hade hemma. Picnicen avnjöts på ett berg i skogen. Vi föräldrar fick en ordentlig promenad medan Maya hade det skönt i vagnen medan hon studerade skogen.


Pappa och Maya picnicar i skogen


Igår var det Mayas första riktiga dag på dagis efter hennes långa sommarlov. Vi hade lite mjukstart förra veckan då vi hälsade på vid två tillfällen. Nu är vi alla fall tillbaka till vardagen alla tre så vi börjar få lite rutiner igen. Vi håller även på att tänka och förbereda till Mayas kalas helgen då hon fyller hela två år. Vilket hon själv redan anser sig vara då hon kan göra "allt" själv nuförtiden...






Kommentarer

Postat av: Natti | Publicerad: 2011-09-07 kl. 10:52:37

Mysigt med picnic :)

Maya får gärna skicka över en önskelista ;)



sv. Jag har inga problem att ladda upp bilder då jag har mobilen som modem, ibland tar det bara en halvevighet :)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0