En ledig onsdag


Idag hade mamma inget skolarbete då hon är färdig med uppgifterna till denna kurs och nästa kurs börjar först på måndag, imorrn är det redovisning av en uppgift och då ska mamma till skolan. Men idag var mamma och Maya hemma och gosade. Vi var ut till lekparken på förmiddagen och lekte runt. Testade de nya stövlar vi inhandlade i somras men de är ännu lite stora. Då är det bra att vi har två andra par då ena av dom ännu är våta sen de blev nedkissade senast. Vi har även pusslat massor idag, Maya fick tre nya pussel (ett innehöll fyra pussel) i födelsedagspresent, de nya pusslen är mellan 12-15 bitar. Maya har inte pusslat så mycket sen sommaren men nu är det poppis igen. Bamsepusslet (12 bitar) och muminpusslet (15 bitar) som har tydliga figurer och och starka färger klarar Maya typ helt själv! Men hon kan inte hoppa hur mycket hon än försöker!


Ännu är Maya för kort för denna cykel så det är mamma som får motion genom att cykla eller puffa runt på cykelkarusellen



Här når Maya ner i alla fall nu vilket hon inte gjorde här



Vi lekte en stund i sandlådan också med en traktor utan framhjul!






Kommentarer

Postat av: Sara | Publicerad: 2011-09-28 kl. 23:18:17

Det skulle va trevligt om vi fick låna underlakan till spjälsängen. Jag har inte hunnit klippa itu och fålla några av mina ännu.


Postat av: Natti | Publicerad: 2011-09-29 kl. 19:57:36

Duktiga tjejen ;) Snart kan hon även hoppas och klättra ;)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0