Lördag och söndag med mormorbesök


På lördagen drog mamma och pappa iväg en sväng till Uppsala för att kolla på en bil att byta ut vår med, det var en trevlig bil men vi åkte tillbaka hem med vår audi och har den kvar ett tag till. Det blev en ganska kort resa med en lunch på macdonalds innan vi åkte tillbaka till mormor och Maya som varit hemma i Kungsängen.


Till denna staden gjorde mamma och pappa en minitrip

På eftermiddagen drog vi allihop iväg till mammas kusin Sara och hennes kille Aman som fick en liten pojke vid namn Jakob förra veckan. Så mycket gos med Mayas syssling Jakob blev det inte då han sov hela tiden vi var där, men mycket söt var han. Vi hade med oss lite muffins som vi mumsa och åkte sen hem. Vi ska nog försöka träffa dom snart igen för vi glömde paketet till Jakob kvar hemma! Om ni vill titta på Jakob får ni gå in på Saras blogg som finns i länklistan på högersidan.

Idag blev det mer brödbak då vi ätit upp ena limpan och den andra blev kvar hos Andreas och Ellen i fredags. Så nu har vi två nybakade limpor till. Receptet till limpan fann vi här http://sotasaker.com. Brödet var mycket gott men det blev många mjölsorter att handla hem. Men det var ju så lätt att baka då det bara var att blanda allt och sen ner i formen och sen in i ugnen, inga kladdiga fingrar! I Finland får ni väl testa något annat än filmjölk då den ju inte är samma som här, då det behövs något syrligt för att få igång bikarbonatet.






Kommentarer

Postat av: Natti | Publicerad: 2011-10-24 kl. 12:00:04

Låter som en trevlig helg, kan hålla med att Jacob är super söt :)


Postat av: Sofia | Publicerad: 2011-10-24 kl. 19:04:11

Så roligt att de fått en pojke!

Och akta er nu för mjölbaggar...




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0