Årets första snö


Inatt hade årets första snö kommit, tyvärr var det bara ett tunt tunt lager med snö som hade smält bort innan lunch. Det var i alla fall skönt att vår genväg till dagis var frusen istället för en lerig gräsplan. Så idag började overallsäsongen, vi börjar med förra årets overall, kommer nog växla mellan den och den nya som inhandlades redan i våras. Maya var en trött tjej imorse som ville ligga och mysa i sin vagn till dagis.


Trött sötnos med lite lite snö i bakgrunden



Ja, nappen används fortfarande här hemma. Förhoppningsvis får jultomten alla nappar när han kommer, vi har pratat om det hela hösten att Maya ska ge nappen till tomten så ska hon få paket. Maya säger själv att hon ska ge nappen till tomten och att hon kommer få ett stort paket. Men helst inte så jättestort önskar mamma och pappa från tomten. Vi tänkte ge Maya någon liten sak och kanske en pulka vilket ju då kommer vara ett stort paket. Dockor har vi mycket gott om i detta hus men kläder till Maya skulle vi uppskatta (strl.98 och uppåt, passliga för dagisdagar, finkläder har vi). Även någon till bil som man kan köra med på bilmattan. Det önskas även upplevelser så som en tripp till Fjärilshuset i Hagaparken. Mycket uppskattat är även kramar och pussar!






Kommentarer

Postat av: Monica - snart tvåbarnsmamma | Publicerad: 2011-11-28 kl. 23:07:54

Mysigt i vagnen :) Napp till tomten låter ju toppen! Svåra är väl att Engla suger på tummen inte lika lätt o ge bort den men det löser sig väl det med precis som pottan ;)



vi lägger Engla runt halv åtta ibland åtta. funkar bra för oss hoppas hon sover bättre om hon får vara vaken en timme till :)



kram


Postat av: Natti | Publicerad: 2011-11-29 kl. 10:49:56

Oj, här har jag inte sett skymten av snön. Vi har höstväder här.



Noterat, får se vad tomten hittar för roligt ;)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0