Adventspynt och pepparkaksbak


Idag åkte adventstjärnan upp i vardagsrummet och adventsljusstaken i köket, resten kommer upp snart. För idag börjar vår första adventshelg för detta år. Vi har haft det lite lyxigt i höst och fått vara lediga tillsammans flera fredagar vilket vi även är imorgon, trots det har vi haft en stor dos otur med diverse saker under sommaren och hösten. Senast i lördags blev vi av med båda registreringsskyltarna till vår bil!


Såhär ser det ut i vårt vardagsrum just nu

I tisdags bjöd föreningen in till pepparkaksbak vilket uppskattades av Maya, vi bakade en plåt full och sen så bjöds det på korv med bröd som Maya mumsa nöjt på. Blir nog pepparkaksbak hemma också om det hinns med men det var kul att komma iväg på en föreningsaktivitet vilket vi inte gjort förr. Två av Mayas kompisar från dagis var också där, båda har gått på Mayas avdelning men flyttat upp till de äldre barnen.


Pappa och Maya bakar fina pepparkakor



Detta blev resultatet! Lite
disformerade pepparkaksgubbar...
Maya tryckte ut alla former själv och de små hjärtanen flyttade hon själv från bordet till pappret






Kommentarer

Postat av: Natti | Publicerad: 2011-11-25 kl. 09:22:56

Mysigt ni verkar haft det. Här ska vi baka på måndag. Hoppas nu får lite mer tur o att registeringsskyltarna dyker upp o att resten sköter sig snäll :)


Postat av: Monica - snart 2 barnsmamma | Publicerad: 2011-11-25 kl. 14:03:37

Mysigt med pepparkaksbak, det ska vi nog göra nästa helg. I helgen ska vi nog baka lussebullar :) Trist med regskyltarna, ni har anmält det va? Så ni inte får massa trängselskatt tex som inte är er! Kram


Postat av: Sofia | Publicerad: 2011-11-25 kl. 15:32:13

Mysigt med adventspyntning! Sparar mig till söndag, så jag får njuta av era bilder så länge! Tjing och så ses vi imorrn!


Postat av: Lovisa | Publicerad: 2011-11-26 kl. 11:27:17

Polisanmälde gjorde vi ja så fort vi upptäckte att skyltarna var borta på söndagen. Skyltarna har dykt upp i form av nya som vi fick beställa och betala själva.



Sofia: Vi vill ju se en adventspyntad lägenhet idag :-(




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0