Valborg och utemöbler


Valborg firade vi inte vid någon brasa men glada var vi ändå för vi hade fint besök. Mayas farbror med familj kom på besök för att fira pappa som fyller år på tisdag. Pappa fick frågespelet Buzz till vårt playstation. Vi bjöd på cheesecake till fika och senare på kvällen tacos. Maya och Mischa busade runt massor med Mayas bilar och lego främst!

Innan gästerna kom igår tog pappa en sväng och inhandlade balkongmöbler som vi hade varit och spanat på dagen innan. Det blev ett set med soffa, bord och två fåtöljer. Möblerna var packeterade så bra så de fick plats i vår bil när pappa var ensam. Dock hann vi inte skruva upp möblerna innan gästerna kom. Istället så tog vi oss an det idag men det tog så lång tid att vi bara orkade skruva upp soffan och bordet. Pappa fixade soffan och sen skruvade vi upp bordet alla tre tillsammans. Maya tycker om att hjälpa till med att skruva. Hon är nöjd när hon får hålla i en mejsel och pilla lite här och där.


Skruva skruva!



Maya funderar var hon ska skruva






Kommentarer

Postat av: natti | Publicerad: 2011-05-02 kl. 14:43:38

Låter som en trevlig afton fast även ni var utan brasa :) Vi hann se några enstaka brasor här och där när vi gled längst skärgården.



Vad duktig liten hjälpreda ni har :)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0