Spanien dag 9


Den sista dagen startade med strålande sol och fullt med folk på stranden då det var helg. Maya, mamma, mormor och Pelle gick ner till stranden för att Maya ville bada. Maya tvekade inte ett dugg och sprang direkt till vattnet där hon gick och kröp bland vågorna och brydde sig inte de gånger hon fick kallsupar av vågorna.

När Maya sov middag passade mamma och pappa på att packa det mesta av våra saker då det var vår sista riktiga dag i Spanien. Sedan gick mamma och pappa ned till stranden och tog ett sista bad i havet.

På eftermiddagen gick pappa, mamma och Maya till en lekpark då det ändå var mulet ute och ganska blåsigt på balkongen. Men vid lekparken var det varmt och kvavt. Vid huset bredvid var det en pojke på en balkong som såg Maya när hon lekte och ropade "hola" flera gånger. Efter det började Maya också säga "hola" och kan därmed sitt första Spanska ord. När vi kom tillbaka hängde Maya med mormor en stund så pappa och mamma kunde få plaska lite i poolen även det sista gången innan vi åkte hem.

På kvällen åt vi hemma för mamma och pappa ville ha en lugn kväll och få ordning på packningen då vi var tvungna att åka runt 9-tiden morgonen efter. Kvällen avslutades sedan med några parti kort som en del tidigare kvällar.


Påväg till stranden med mormor



Maya blickar ut över havet där hon just plaskade runt



Gott att sitta i Pelles knä och sno hans kakor



Väldigt mycket folk på stranden



Pappa och Maya påväg till lekparken



Åka kana



På gungbrädan



Gungtjejerna!






Kommentarer

Postat av: natti | Publicerad: 2011-06-23 kl. 20:41:52

Låter som en bra sista dag, bra med extra språk tidigt ;)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0