Nyheter hemma!


Fredagen i ära vill vi visa upp lite nyheter i vårt hem. Förra veckan bestämde vi äntligen oss för vilka sänglampor vi ville ha när vi fann dem riktigt billiga, 29kr/st på Rusta. Vi har tyvärr inte bild på dem ännu men det kommer säkert senare. Annars har vi kommit fram till hur vi vill fixa om Mayas rum, men det ska målas och fixas så det lär dröja innan det blir klart. Vi har i alla fall fixat upp flera hängare i Mayas höjd!


På hyllan i hallen har Maya fått egna krokar till sina ytterkläder. Pappa skulle borra lite i Mayas rum så därför hade hon på hörselskydden.



Mayas rum fick även lite krokar till Mayas väskor m.m.



Pappa borrade upp en krok i taket bakom Mayas dörr så hennes hängare kom äntligen upp och fylldes med flera av hennes gosedjur.



Maya blev väldigt blöt om kläderna ikväll när hon hjälpte mamma att göra piroger så därför fick hon har badrocken på sig ett tag. Men vi har hört rykten om att ett vattentätt förkläde snart är påväg hitåt!



Maya och pappa tittar på handboll! En annan nyhet är att vi inköpt potträningsbyxor till Maya.


Ikväll testade vi dem mest för skojs skull, Maya ville inte kissa i pottan så byxorna blev våta när hon åt kvällsmaten. De är som lite rejälare trosor som ska skydda kläderna från att bli våta om en olycka sker. Vi skulle gärna vilja att Maya går på pottan mer så vi ska testa på att använda träningsbyxorna lite på helgerna. Maya är ju väldigt van att gå på pottan några gånger per dag men vi skulle gärna vilja få mer rutiner för det när vi är hemma. Vi skulle tycka det vore ganska skönt om Maya vore ganska blöjfri till juni, men det är inget krav. Nu undrar ni varför juni just. Jo därför att då åker vi till Spanien! Resan bokade vi för några veckor sedan. Vi ska vara där i en vecka och ska bo i ett radhus mormor och Pelle har hyrt och bjudit dit alla sina barn.


Till Barcelona ska vi!
(bild från uthyraren)






Kommentarer

Postat av: Sofia | Publicerad: 2011-01-29 kl. 10:25:55

Husligt värre!

Och superkul med Barcelona. Försöker låtsas som att jag inte är avundsjuk...


Postat av: Natti | Publicerad: 2011-01-29 kl. 11:45:41

Åh, vad mysigt med Barcelona :D



Tror Maya kommer klara det galant, superbra att ni satsar på det nu, ju tidigare destu bättre.



Tror vi kommer komma iväg, dock de värsta som kan hända är att Luxor resan blir inställd då den är inåt i landet. Röda havskust området ska vara lugnt.


Postat av: Marina | Publicerad: 2011-01-29 kl. 17:22:02

Ååååh, va skööönt med södern resa!!


Postat av: Lovisa | Publicerad: 2011-01-30 kl. 19:15:32

Sofia: Som om jag inte är lite avundsjuk på att du och din greve ska gå på bal!


Postat av: Monica | Publicerad: 2011-01-31 kl. 10:57:03

Jätte fint var det här på bloggen o härligt med resa, vi ska åka iväg nu mars :) Ska bli skoj o skönt o komma iväg från kylan lite :)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0