En sväng till ett överfullt IKEA


Idag tog vi ett väldigt dumt beslut att åka till IKEA. Eller rättare sagt vi tog beslutet när morfar hade bestämt sig för att inte komma hälsa på oss pga dåligt väder/väglag.

Nästan alla andra i hela Stockholm tyckte också att det var kul att besöka IKEA idag för när vi kom höll vi knappt på att hitta en parkeringsplats. Vi kom körde längre och längre bort från IKEAs ingång och fick en parkeringsplats som var mycket närmare Barbarby Outlet än vad den var IKEA. Väl inne på IKEA var det som sagt massor med folk överallt. Vi hann gå igenom halva övervåningen med Maya lugn i vagnen, sen ville hon hellre springa runt än att sitta i vagnen eller bli buren. Hon ville heller inte hålla mamma eller pappa i handen utan skulle absolut gå själv. Hemma gillar Maya att hålla någon i handen då hon ska gå någonstans!

Som tur var hade vi nästan bestämt allt vi skulle ha hemma innan så vi tog bara det vi skulle ha. Vi hade inte bestämt vilka lampor till sovrummet vi skulle ha så vi struntade i att köpa denna gång. Vi är inte överens om vilken modell vi ska ha; ståendes på sängborden eller hängandes i väggen eller på sängramen. Mat struntade vi också i för vi orkade inte stå i matkön eller leta sittplatser. Det vi kom hem med var varsitt sängbord till mamma och pappa som vi fått i julklapp från mormor. Lite lådor som förvaring som passar i vår hylla i köket. En hängande korgförvaring till Mayas gossedjur och en äggklyvare som mamma hade önskat sig länge!


Maya städade lite på förmiddagen för att det skulle vara fint om morfar skulle komma.



Maya tycker om sin lilla dammsugare, helst ska den vara på för då lyser en röd lampa och bollarna inuti studsar.


Det blev inte de sängbord vi tänkt från början, de som var i samma serie som vår säng. Vi tyckte de var så höga till skillnad mot sängen. Så därför blev det dessa och de var även lite billigare! Dessa var mer lika storleken på våra stolar som vi har som sängbord just nu. Vi hade mätt och jämfört de olika sängborden hemma.


Bild lånad från IKEA.se








Kommentarer

Postat av: Natti | Publicerad: 2011-01-08 kl. 23:02:23

Var det där allt folk gömde sig idag :) I affärerna var det så gott som tomt, i alla fall i Farsta :)



Snyggt sängbord!




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0