Vi hade besök i helgen


I helgen hade vi besök av Mayas gudmor Sofia. Hon kom runt lunch i lördags och åkte runt lunch i söndags. Det var väldigt trevligt, hon fick många fina kramar av Maya. Pappa var iväg en sväng till Bålsta för att fira sin kusin på lördagen. Under tiden lekte mamma, Maya och Sofia. Till kvällsmat gjorde vi hemmagjorda piroger och ungstekta rotsaker.


En av Mayas favoritsysselsättningar just nu är Play-Doh. Direkt efter mellis tog hon fram sina brukar med Play-Doh och ville leka med dom. Sofia tyckte det var mycket kul och gjorde hjärtan till sigsjälv, mamma och Maya.



Maya kramades mycket i helgen, gick från person till person och slängde sig i deras famn.




Kul att hjälpa till att laga mat tycker Maya



Smile till kameran!



På kvällen bakade vi blåbärskaka i Mayas nya siliconformar, det blev tre kakor. Vi åt upp en samma kväll och en har vi ätit under veckan, medan en har vi sparat i frysen till framtiden. Kan ni gissa vad det här är för figur?



Sofia var glad för hon fick dricka te ur sin favoritmugg!



Sofia hade längtat efter att leka med Mayas tågbana. Såhär ser den ut som den var byggd på förpackningen. Loket är batteridrivet och kan köra runt själv på banan samtidigt som det lyser. Troligen fick vi ett väldigt bra pris på tågbanan för det är äkta BRIO och kostade bara 199kr.



Det är inte särskilt länge som tågbanan får vara hel för Maya!






Kommentarer

Postat av: Natti | Publicerad: 2011-02-24 kl. 07:10:49

Mys helg :)



Såg ut som en väldigt smarrig Musse Pigg kaka de där :) Tåg bannor är alltid roligt, att det inte får vara hela tillhör saken ;)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0