Snart är det jul!


Det börjar verkligen närma sig jul. Idag den 14e är det bara 10 nätter kvar till jul och inte elva som dagens sång säger, som vi fick påpekan på. För oss är det inte ens så många dagar kvar tills vi börjar åka bort över julen. I år firar vi jul på julafton i Nyköping och åker sedan till Finland på annandagen och blir där i nästan två veckor. Redan på onsdag, nästa vecka alltså, tuffar troligen mamma och Maya ned till Nyköping med tåg. Pappa blir kvar för att jobba vidare några dagar och kommer även han till Nyköping den 23e, men sen får han ledigt massa dagar när vi är i Finland.

För att hinna med lite jul här hemma också dekorerade mamma och Maya vår lilla julgran idag. Och så har vi även fått iväg våra julkort till postens brevlåda idag. Nu är det nästan så mycket jul hemma hos oss som vi kan få!

Så nu får väl vi önska er en...


DUJOL G


Det var Maya som la ut bokstäverna!






Kommentarer

Postat av: Natti | Publicerad: 2011-12-15 kl. 08:51:26

Att det snart är jul har inte nått mig ännu, i söndags gick det upp för mig att det faktiskt var vinter. Låter skönt med lediga dagar i Finland, här blir de lediga dagar i Trollbäcken med de små.




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0