En ganska intensiv helg blev det!


Denna helg blev ganska intensiv trots att vi egentligen inte hade några planer, vi skulle bara få besök av mormor och Pelle innan de skulle på konsert till Globen på lördagen men hade egentligen inget annat för oss. Men mamma och Maya började redan på fredagen och åkte till Barkarby efter dagis, där hämta vi upp julkorten som vi beställt och så köpte vi nya vinterskor till Maya då förra årets skor satt precis på Mayas fötter. Efter det passa vi på att ta en fika på IKEA och så fönstershoppade vi i lite andra affärer. Sen åkte vi hem och gjorde iordning hamburgare och väntade på pappa som kom från jobbet.

På lördagen kom mormor och Pelle till lunch, de busade ute med Maya och så vilade vi allihop lite när Maya sov. Efter en tidig middag drog mormor och Pelle vidare för att titta på Paul McCartney. Mamma och Maya åkte även de hemifrån samtidigt för att julbaka lite hos mammas kusin med familj, sist vi var där hade vi glömt ett paket vi hade till Mayas lilla syssling Jakob så vi passa även på att ge det åt honom. Det blev lite marsipanbak innan vi åkte hem till pappa igen då det var sovdags.


Efter massa marsipanbak fick Maya lite rån hemma hos Jakob


Söndagen drog vi till Kista för att spana efter lite nya kläder till pappa. Mamma och Maya ströva runt och kollade efter julklappar till folk. Väl hemma efter vilan drog vi igång och bakade lite lussebullar.


Maya bakar lussebullar






Kommentarer

Postat av: Natti | Publicerad: 2011-12-13 kl. 14:12:31

Låter som en trevlig helg fast den blev intensiv. Vad gott med marsipan och mys med söta Jakob :)

Maya är en väldigt söt tomte ;)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0