Första helgen i oktober


I fredags var mamma ledig från skolan så hon och Maya passa på att vara hemma och gosa. På förmiddagen tog vi en tur till lekplatsen, Maya gick till den närmaste lekplatsen runt hörnet med hjälp av hennes gåvagn. Efter Mayas middagsvila tog vi buss-pendel-buss till Kista för att shoppa lite och möta pappa där, vi åt lite mat och köpte lite kläder till mamma och pappa, tofsar till Maya och sen åkte vi hem.


Maya tycker det är kul att ställa sig i sin gåvagn

I lördags åkte vi iväg tidigt till Bro för att komma till badhuset när de öppnade (kl.10). Vi har inte varit och simmat på badhus sen vi gick på babysimmet som slutade i maj. Maya tyckte det var kul att vara i vattnet, både att flyta runt med hjälp av mamma och pappa och sitta och plaska. På eftermiddagen kom morfar och Inger förbi och med sig hade de tre kilo kantareller till mamma och pappa, de fick hälften med sig tillbaka då vår frys inte har så mycket plats att förvara massa kantareller.


På badhuset hade de en bassäng som var 30cm djup och hade massa fina djur som sprutade vattnet, de var mycket intressanta att titta på och klappa tyckte Maya.

(bild lånad från: www.upplands-bro.se)


I lördags kväll fick vi rensa massa svamp och förvälla den innan den skulle frysas in.

Idag söndag gick vi ut och lekte i lekparken på förmiddagen med en pigg och glad Maya, sen på eftermiddagen fick vi Felicia på besök över en fika. Dock blev Maya ganska ledsen och gnällig framåt kvällen och när Felicia hade åkt hem tog vi tempen på Maya och hon hade 39graders feber. Hon somnade i pappas famn redan kl. 17 men vaknade upp och fick en alvedon och lite gröt i sig och somnade senare om igen.







Kommentarer

Postat av: Natti | Publicerad: 2010-10-03 kl. 22:19:46

Usch då, mindre kul med feber :(

Hoppas den elaka febern försvinner snart.

Många kramar till lilltjejen :)


Postat av: Monica | Publicerad: 2010-10-04 kl. 10:38:26

Är ni tokiga?? Skicka tillbaka kantareller?? Får de inte plats i frysen så torka dem, lägg i en burk o förvara i skafferiet..



Hoppas Maya blir friska snart! Kram kram


Postat av: Mormor | Publicerad: 2010-10-04 kl. 20:36:24

Hoppas Maya kryar på sig och. mår bättre snart


Postat av: Sandra | Publicerad: 2010-10-13 kl. 21:32:55

Vilken fin dotter ni har! Hoppas att hon kryar på sig




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0