Valborgshelgen


Under valborg åkte vi till Nyköping för att titta på brasan där samt umgås med Mayas mormor, morfar, Pelle och gudmor. Därför blev det lite segt i uppdateringen. Mormor var lite barnvakt åt Maya medan mamma och pappa åkte runt till möbelaffärer och spande på soffor. När vi kom tillbaka vaknade Maya som sovit ute i vagnen så vi passade på att gunga lite vid lekplatsen utanför mormor samt rida lite på hästen.





På lördagen fyllde mormors sambo år så vi firade honom med att mumsa på god tårta mormor hade gjort. Vid lunchtid åkte vi till mammas gamla gymnasieskola och fotade Maya i studion där tillsammans med morfar och Mayas gudmor Sofia. Det blev många fina bilder och någon ska nog absolut förstoras upp till vår nya lägenhet. Men det dröjer nog innan vi bestämt oss för vilken bild. Kommer nog upp några stycken på bloggen i framtiden.

Vi fick inte med oss vår bil hem som vi hade hoppats och tänkt. Vi hade inte hunnit kolla upp allt innan vi åkte till Nyköping utan trodde det bara var att ställa igång bilen via nätet på samma sätt som vi ställde av den. Men så lätt var det tydligen inte för transportstyrelsen ville inte koppla samman med vårt föräkringsbolag så de nekade oss att ställa igång bilen innan vi fixat vår försäkring som vi har vilande. Vilket vi inte kunde göra när allt var stängt på 1a maj. Så vi måste prata med försäkringsbolaget och så får vi åka till Nyköping under kristihimmelfärdshelgen igen så kan vi ställa igång bilen då.

Maya har varit grinigare än vanligt den senaste veckan, framförallt på natten. Så mamma och pappa har varit ganska trötta efter att ha vankat en hel del. Men nu tror vi nog vi vet orsaken. Maya håller på att få en till tand. Hon har redan två tänder i nederkäken och de har hon haft sen hon var fem månader. Nu håller en liten tand i överkäken på att komma fram.







Kommentarer



Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0