Lunch med Nathalie


Idag gick mamma och Maya till stan för att luncha tillsammans med Nathalie. Maya och mamma fick presenter i efterskott, för att mamma fyllt år och Maya blivit sex månader, Maya fick en fin muminbok mm och mamma fick gott te och några böcker med recept :) Mamma hade också köpt paket till Nathalie som fyllde år i april men det glömde hon tyvärr hemma så hon får det nästa gång.

Maya sov först men när hon vakna lekte hon glatt med Nathalie och åt på allt hon kom åt. Nathalie hjälpte mamma med med att fixa lite bra program till hennes nya mobil!!! Ja, mamma har fått en ny mobil! Mammas mobil har varit Mayas favorit bitleksak och tillslut fick mobilen nog och slutade funka. Så det blev bara att köpa en ny mobil till mamma då hon inte ville vara utan någon. Denna ska Maya inte få bita i eller hålla i! Mobilen blev en tidig morsdagspresent till mamma från pappa och Maya :) Det blev en Xperia som har touchscreen och 8 megapixel kamera, mamma har varit avundsjuk på pappas touchscreenmobil sen i julas! Nu måste bara mamma lära sig hur den fungerar, både pappa och Nathalie har hållit på och fixat massa bra inställningar åt henne :)


Maya gosar med Nathalie på kulturhuset och biter på sin nya muminreflex som hon fick. Bilden är tagen med mammas nya mobil!






Kommentarer

Postat av: Sofia | Publicerad: 2010-05-10 kl. 00:02:26

Touchscreen... Håhåjaja. Jag ska nog se till att sätta ett flottigt finger på den, så får vi se hur glad du är sen =P




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0