Bebisträff


Den här veckan har det inte hänt så jättemycket faktiskt. I måndags var vårt schemat fullt, pappa fyllde år, Maya och mamma tog igen ett babysim och sen hade vi besök på kvällen. Men de andra två dagarna har vi inte gjort mycket alls. Maya har inte velat sova på kvällarna så vi har varit ganska trötta här hemma så det har slutat med att Maya har sovit till nästan kl. 11 på dagen de senaste dagarna då hon inte sovit på kvällen eller natten. Därav en stor orsak till att vi inte gjort så mycket för när Maya har vaknat har det varit försent att gå till öppna förskolan då sångstunden där är kl. 10.30. Dock har Maya fortsatt att dra sig bakåt, igår fann mamma henne halvvägs över tröskeln mellan sovrummet och hallen.

Idag har det hänt en hel del här i alla fall. Det var fullt hus. Nästan i alla fall. Vi fick besök av fyra mammor med bebisar från mammagruppen. Det var mycket trevligt och kul att se dem. Flera av dem var riktigt rörliga och ålade/kröp fram på vårt golv. Lite skillnad mot Maya som bara satt och såg på sina kompisar. Maya blev trött av att ha så många vänner på besök så hon somnade och vaknade inte förens efter de hade gått hem.


Maya sitter och väntar på att sina kompisar ska komma och leka med henne. Hon har sin nya body på sig som mamma hitta på Lindex och kunde inte låta bli att köpa då det är Ida (från Emil i Lönneberga) på den som matchar så bra med Mayas filt som farmor har sytt åt henne.


När Maya och mamma skulle fika i köket på eftermiddagen ville mamma testa en ny grej som hon köpt åt Maya från IN THE POCKET BABY. Lite delvis för att hon inte orka hämta matstolen som stod i vardagsrummet. Det är en sorts sele som man kan fasta i en vanlig stol så barnet kan sitta på den utan att falla ned. Selen sitter fastspänd i stolen och har ett band som är runt midjan mm på Maya, fastspänningen syns inte då den är under haklappen på Maya. Tyckte Maya satt riktigt bra på stolen med selen. Det röda är alltså en del av selen som är fastspänd i ryggstödet och under stolen.






Kommentarer



Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0