Sjuka familjen del 1, 2, 3 x2


När mamma och Maya var på besök i Nyköping för två veckor sen var mormor förkyld som hon troligen fått från Pelle. När vi var där blev Maya förkyld, så resten av helgen blev en lugn hemmahelg och vi skippade babysimmet. Under veckan som kom blev pappa förkyld. Sen blev även mamma förkyld under kommande helgen, men kände sig ganska bra på söndagen så vi gick på babysimmet då Maya och pappa hade blivit friska. Vi gick även och simmade på måndagen för att ta igen gången vi missade. Men sen under måndagsnatten blev pappa magsjuk och fick stanna hemma från jobbet resten av veckan, en snäll arbetskollega kom med hans jobbdator i mitten av veckan så han kunde jobba hemifrån. Maya och mamma var hemma de flesta av dagarna då mamma fortfarande var lite förkyld men kändes sig mycket bättre.

 

På torsdagskvällen kände sig pappa mycket bättre och mamma och Maya var friska och krya. Sen på fredag morgon blev Maya magsjuk och spydde flera gånger under förmiddagen. Stackars liten, blev mycket nerspydda lakan, handukar och kläder under den dagen. Efter att ha sovit flera gånger på förmiddagen blev Maya bättre efter lunch och behöll all mat under resten av dagen. Lördagen var en solig dag och med alla familjemedlemmar friska tog Maya och mamma på sig vårjackorna (pappas är i Finland) och alla tre gick till affären för att inhandla lite mat. När vi kom hem från affären började mamma känna sig dålig och kort efter det var även hon magsjuk. Maya var ledsen under kvällen och sympatispydde över hela sig själv och mamma.

 

Nu är det söndag och ingen har ännu inte spytt idag så vi hoppas på att vara friska framöver. Dock höll våra tvättkorgar på att svämma över då vi inte hunnit tvätta på ett bra tag och nästan allt blivit nedsmutsat de senaste dagarna. Pappa var duktig och gick till tvättstugan på förmiddagen och körde flera maskiner så nu är allt rent. Idag ska vi ta det lugnt och vila upp oss. Blir inget babysim, får ta igen det senare.

 

Här är lite bilder på Maya från i fredags. Trots att hon var sjuk och spydde var hon glad emellanåt. Framförallt blev hon glad när posten kom för det kom ett paket till henne i halvårspresent från hennes gudmor Sofia (det fanns även ett paket till mamma med, men det får hon öppna förens på hennes födelsedag).

 

 

 

 







Kommentarer

Postat av: Sofia | Publicerad: 2010-03-21 kl. 16:21:17

Gosungen!!! Stackars henne och stackars er som fått dras med magsjuka. Hoppas ni blir friska nu då!


Postat av: Natti | Publicerad: 2010-03-23 kl. 08:24:06

Hoppas ni alla mår bättre nu och håller er friska! :)

Kramar




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0