Nationaldagen


I och med flytten till Kungsängen förra helgen har bloggen kommit i andra, tredje... sjunde hand tyvärr. Får se om det blir någon bättring nu när vi börjat komma i ordning här hemma. Sen ska vi försöka knåpa ihop en text om själva flytten och lite fina bilder därifrån.

 

Idag hade vi våra första riktiga besökare hemma hos oss, mormor och Pelle kom från Nyköping över dagen. Alla de som hjälpte oss att flytta som morfar, farmor, farfar och Jan-Peter m.m. har redan varit här men då såg vårt hem lite kaosartat ut. Nu är det mesta på plats utom ett par kartonger i sovrummet. Men vi tar ändå gärna emot gäster nu för de kartongerna kommer vi inte orka packa upp på länge.

 

Tillsammans med mormor och Pelle tog vi en promenad till Lillsjön som ligger ca en kilometer ifrån oss. Där var det folk som badade men vi tyckte ännu det var lite kallt och hade inte heller med oss några badkläder så vi köpte varsin glass i kiosken istället. Maya fikade några rån. Sedan gick vi hem och åt lite mat och sedan när Maya sov sin middagslur firade vi Sveriges nationaldag med blågult fika.

 

Maya och mormor tittar på änderna i Lillsjön. Mormor har lite svårt att få på Maya hennes sko som hon tagit av sig.

 

Vårt nationaldagsfika med blågula dammsugare och ballonger.







Kommentarer

Postat av: Natti | Publicerad: 2010-06-07 kl. 08:09:30

Ser riktigt gott ut :)

Ser fram emot bilder ifrån er nya lägenhet :D




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0