Diverse bilder


Förra veckan strövade mamma och Maya runt om i vårt område och fann en lekplats vi inte varit vid förut. Det finns många små lekplatser i vårt område som ligger mellan husen och har olika lekmöjligheter allihopa. Den vi kom till nu hade bilar man kunde åka så Maya testade dem. En liten som Maya kunde sitta och gunga i och en större som vi inte fick med på bild, men Maya kom med i alla fall.






Igår kväll grillade vi och mumsade sen vår mat på balkongen. Maya satt bredvid på golvet och lekte med sina leksaker. Mayas ännu nyare vagn syns lite i bilden... Ja vi har köpt ännu en vagn :) Mamma handlade en lära-gå-vagn till Maya när hon var till Barkaby i lördags, vi tyckte det var dags att hon fick en sån! Mamma fick leta en stund för att finna den rätta, hon ville att Maya skulle ha en färgglad vagn. Efter grillningen såg mamma ett hjärtformat moln på himmlen.






Idag sken solen och det var mycket varmt. Framförallt att gå till öppna förskolan på förmiddagen och släpa vagnen upp för backarna. Som tur var hade mamma tagit på sig en sval sommarklänning både på sig och Maya. På eftermiddagen efter Maya hade sovit sin middagslur och ål/kryptränat i vardagsrummet orkade vi inte gå ut men ville ändå ha frisk luft så vi satte oss på balkongen och lekte. Maya satt i skuggan och mamma kunde sitta bredvid och njuta av solen. Vi fikade även rån på balkongnen. Maya kan ännu inte krypa men har kunnat ställa sig i krypställning några veckor och för bara några dagar sen har hon ålat sig lite framåt. Det är som mest kul att åla när hon ligger i vår säng och ser sig själv i spegeln, då får mamma och pappa hålla båda ögonen på henne nuförtiden.











Kommentarer

Postat av: Mormor | Publicerad: 2010-06-22 kl. 21:07:16

Vad mysigt ni har det baklongen


Postat av: Natti | Publicerad: 2010-06-23 kl. 13:21:24

Låter som en super mysig helg :D

Själv spenderade jag den på dreamhack för Södertörns räkning, det var en annorlunda upplevelse.. men innan av njöt vi en underbar festival i Göteborg.



Ser super mysigt ut på balkongen :)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0