En sväng till grannarna


Maya går upp tidigt på morgonen vilket inte alltid mamma och pappa tycker om att göra. Då är det tur att andra gör det. När farmor inte har jobbat tar hon hand om Maya på morgonen så mamma och pappa får sovmorgon.


Här leker Maya tidigt på morgonen med sina kompisar Nina och Nalle när farmor sköter henne. Nalle tyckte tydligen att flickorna väsnades så mycket så han behövde hörselskydd.


Cool tjej i brillor med Maya i bakgrunden.

På Söderfjärden där farmor och farfar bor är det väldigt mycket åker... Men farmor och farfar har grannar också, ja Andreas det finns faktiskt andra hus på Söderfjärden! Bland annat bor våra kompisar Kenneth, Mikaela och deras lilla Elin grannar med farmor och farfar. Så på måndagskvällen tog vi vagnen (den 20 år gamla) över till Kenneth, Mikaela och Elin för att hälsa på dem. Mest för att träffa Elin... För hon har snart blivit tre månader och vi har inte hunnit träffa henne förens nu. Hon var mycket söt och mycket litenlitenliten. Svårt att tänka sig att vår lilla Maya varit så liten, hon var ju så stor i jämförelse.


Pappa, mamma och Maya påväg att hälsa på grannarna.


Maya fick låna Elins framtida haklapp och smaska i sig lite frukt på kvällen.






Kommentarer



Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0