Nyåret


Det nya året 2010 vakade vi in i Finland. Här kommer lite bilder från kvällen.


Grabbarna kollade på fotboll på dagen och en bit in på kvällen. Markus hade kommit från Lillkyro kvällen innan och hade med deras tv-kort med canal+ kanalerna. Markus hade bara tänkt stanna en kväll men fastnade kvar två nätter så vi fick fira nyår med honom ockå :)


På kvällen spelade vi Menolippu :P som mamma och pappa köpt för sina julklappspengar. Vi köpte USA-versionen men hade tänkt köpa den med norden-kartan men det visa sig att man bara kunde max 3 spelare där så det kändes inte lika kul. Roligare att kunna vara flera.



Pappa hade kopplat datorn till stereon så vi kunde lyssna på musik via spotify under kvällen. Men det sluta med att Mischa satt och surfade på youtube på den istället :P



Hela familjen :)
Tog ett foto vi kunde mmsa vid tolvslaget. Det blev även en ny familjebild, sist vi gjorde det var Maya liten bebis och sov på fotot. Men nu såg honm inte så jätteglad ut men söt var hon i sin fina röda klänning.

Låtsaskusinerna i soffan tillsammans. Maya har inga riktiga kusiner ännu men hon har en underbar låsaskusin som hon kommer busa mycket med när hon blir större :)







Kommentarer

Postat av: Nathalie | Publicerad: 2010-01-12 kl. 12:33:44

Oh, "Ticket to ride"/"Menolippu" är super skoj spel ju :D Vi spenderade julen med det spelet :D



Va fint familjekortet blev :)



Kramar till er alla tre




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0