Drop-in på BVC


Mamma har upptäckt att de har drop-in på vårt BVC på måndag- och torsdagförmiddagar. Så idag när Maya blev stora flickan med sina fyra månader gick vi dit för att få veta hur mycket hon väger. Nästa gång vi ska dit i februari är Maya redan fem månader. Lite kul att få veta vikten varje månad. Och så är det lättare att köpa badbyxor när vi vet hur mycket stumpan väger :) Sen råkade mamma bara svänga förbi Åhléns vid Odenplan på hemvägen för hon är i stort behov av en ny plånbok för myntfacket är helt trasigt. Men det fanns ingen bra där så det blev lite kläder åt Maya i stället som var på rea. Det var så fint mönster på dem så mamma kunde inte låta bli. Byxorna och bodyn är i stl 74/80 och klänningen är i stl 80.



Sen när vi kom hem fick Maya paket med posten. Det kom ända från farmor och farfar som önskade henne grattis på fyra månadersdagen. Häftet hade mamma och pappa glömt kvar i Finland, den ingår i moderskapsförpackningen alla finska föräldrar får, vi fick inte förpackningen men vi fick lite häften och broshyrer därifrån. Denna handlar om kost vilket vi snart måste tänka på åt Maya. Den innehåller bra tips och recept för att göra egen barnmat.







Kommentarer

Postat av: Sofia | Publicerad: 2010-01-19 kl. 21:35:16

Hihi, om du handlar kläder för pengarna så är ju problemet med trasig plånbok löst, då behöver du ju inget ställe att lägga dem på eftersom du lämnar bort dem i affären ;)



Och så får jag passa på att önska Maya grattis i efterskott! Det är bra att du uppdaterar om klädstorlekar så att man vet... =)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0