Besök av mormor


I tisdags hade mormor tagit ledigt från jobbet för att gosa med Maya hela dagen. Hon kom redan tidigt på morgonen och stannade till kvällen. Mamma tyckte det var lite skönt att få barnvakt så hon kunde städa och tvätta lite i lugn och ro. Men hur mycket man än städar kommer det hela tiden in massa massa grus så fort man varit ute.

Vi lunch gick vi ut och åt på restaurang. Det tyckte mamma var mycket gott, inte så ofta hon får göra det nu förtiden. Hon gjorde det inte så ofta innan heller men det är lite mer komplicerat nu med en liten bebis, men hon var snäll och sov i vagnen nästan hela tiden, tittade upp en stund och somna sen om. Vi tog även en tur förbi babyproffsen vid fridhemsplan och köpte badbyxor åt Maya och en haklapp tills hon ska börja få smaka på lite mat. Men den var lite liten trots att den var 4-24 mån. Maya har en väldigt stor dubbelhaka och tyckte inte om när vi skulle försöka få på henne haklappen så vi ska nog byta ut den mot en annan.

Mormor hade shoppat några pyjamasar på rea i Nyköping och även en bok till Maya som var mycket fin. Här läser mormor och Maya i boken :) Den handlar om olika former och material som går att känna på.



På kvällen när pappa hade kommit hem testade vi Mayas nya coola badbyxor lite i badbalja. Sen tog vi av dem så hon fick bada på riktigt.









Kommentarer

Postat av: Sofia | Publicerad: 2010-01-28 kl. 18:50:34

Wiii! Svart!




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0