Veckan som gått


Oj vad vi har varit dåliga att uppdatera bloggen under veckan. Kanske mest för att det känns som det inte hänt så mycket under veckan. Eller det kanske är tvärt om då vi inte varit hemma jättemycket och varit ganska trötta när vi kommit hem. På måndagen var vi och kollade på två lägenheter i fruängen. Sen stannade vi i midsommarkransen och hälsade på Andreas och Ellen på vägen hem. Tisdagen var en lugn hemmadag.

I onsdags gick mamma och Maya upp tidigt och åkte iväg innan pappa vilket är väldigt ovanligt då vi oftast ligger och sover då pappa åker till jobbet. Vi hoppade på morgontåget till Norrköping för att hälsa på Sofia som vi inte sett sen innan jul. Vi stannade där hela dagen men tiden gick ändå så otroligt fort innan vi visste ordet av det var det dags för oss att gå till tåget för att åka hem. Mamma hittade i alla fall en fin bok med recept på mosad barnmat. Förresten så var det första gången lilla Maya fick åka tåg :) Vi har lite bilder från tågresan på mamma och Maya. Sen tog mamma några bilder på Sofia och Maya men dom finns bara på Sofias kamera än så länge.







I tordags åkte vi och kollade på en lägenhet i Jakobsberg. Det är som sagt ett evigt sökande efter en ny lägenhet för oss då vi vill hitta något innan sommaren då vi måste flytta ut härifrån. Så fram tills vi hittar något tänker vi kolla alla alternativ.

Sen hade vi en myshelg och firade Alla hjärtans dag tillsammans samt babysimmade också :)

Maya fick förresten sitt första Alla hjärtans dag-kort i fredags av farmor och farfar :)






Kommentarer



Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0