Middag med mormor och Co


I lördags kom mormor och Pelle upp till Stockholm för att gosa med oss på dan och sen på kvällen bjöd mormor och Pelle alla sina barn med familj på middag. De vågade faktiskt trotsa vädret trots att alla sagt att på nyheterna att man inte skulle ge sig ut på vägarna och bra gick det som tur var. Dock så fastnade Pelles barn Carl och Olof i trafiken, Carl kom aldrig på middagen då alla tåg från Uppsala var inställda, Olof kom 90 min sent för han hade suttit på en väldigt långsamtgående tunnelbana.

Middagen som bestod av vegetarisk buffe var mycket god. Dessvärre var restaurangen på en inglasad terass och trots värmefläktar var det lite kallt där. Så vi satt allihopa insvepta i filtar som fanns att låna där och Maya hade på sig både mössa och vantar. Men det gick bra ändå, inte lätt att veta vad det är för restaurang innan man varit där och på sommaren tror jag det är väldigt mysigt där för den låg högt upp på söder med fin utsikt över vattnet.



Maya väntar på maten. I fredags började Maya att testa en smakportion med potatis vilket hon fortsätt testa på att äta sen dess. Om några dagar ska hon testa något annat men det blir några dagar potatis först. Maya har också fått ett nytt gosedjur, en krokodil som är nere i hörnet av bilden, i fem-månaderspresent (fast den var gratis när man hade en rabatt-check :P). Den är från ICA som hennes lejon och kängru också är som stödjer Childhood. Nu fattas bara några stycken så har hon allihopa, vet att det finns en apa, haj och sköldpadda och dem har hon inte.



Maya kan äta själv. I bakgrunden är det OS på tvn :P



Mormor hjälpte till att mata Maya lite



Nymatad tjej gosar med mormor



Maya i finkläderna hon hade på middagen i lördags som hon aldrig fick visa då hon behöll övertröjan och överbyxorna på sig hela tiden.







Kommentarer

Postat av: Sofia | Publicerad: 2010-02-23 kl. 12:38:21

Vad sööt hon blev i klänningen =) Och jag tycker att det är bra att hon har ryggen mot OS-tv'n!




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0