Första besöket på museum



I torsdags var Maya på museum för första gången med mamma, sina kompisar Elinore och Vendel samt deras mammor. Det var på moderna museet som ligger på Skeppsholmen. Vi skulle ha gått på en visning i barnvagnstakt men fick bara vara 15 barnvagnar på visningen och när vi kom var biljetterna slut. Så vi gick runt själva och kollade på tavlorna. Sen stannade vi i en korridor och tog lite foton eftersom man inte får fota på museet, men när vi hade fotat klart kom det två vakter och sa att vi inte fick fota där heller :P Men för oss gjorde det inget vi hade redan fått de bilderna vi ville ha :) Här är Maya på museet:







Mamma har varit på moderna museet en gång förut tillsammans med Sofia. Tror det var i gymnasiet när vi skulle åka och besöka redaktionen på Aftonbladet så skulle klassen passa på att bli lite kultiverade på morgonen. Sen fick vi gå en tur på stan i Stockholm innan vi skulle fara med buss till Aftonbladet. När mamma och Sofia kom till mötesplatsen för skolbussen 5 minuter innan vi skulle ses åkte den därifrån utan oss. Hmm, lärarna hade inte så bra koll på om alla var med på bussen innan de åkte. Så mamma och Sofia fick leta rätt på närmaste tunnelbana och leta sig själva till redaktionen för att möta upp klassen där. Sen gick resten av dagen bra, vi hann även med en tur till Sundbyberg och köpte lite tyg och jag inte minns fel. Och på kvällen såg vi nån pjäs på dramaten.






Kommentarer

Postat av: Sofia | Publicerad: 2010-02-09 kl. 18:47:47

Haha, ja, det var en spännande dag. OCh när vi återigen fick det fantastiska lunchpaketet från skolan... som om nån enda människa kan bli mätt på det! Men jag gillar att Maya är kulturell! Det gäller att börja tidigt =) Jag ska ta henne med på kulturrundor sen när hon blir lite äldre. Bara hon och jag och mamma och pappa får inte följa med!


Postat av: Natti | Publicerad: 2010-02-09 kl. 22:10:08

Låter som en mysig dag, Maya var ju super gullig på det sista kortet :)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0