Bilen...


I lördags skulle vi bila ner till Nyköping för en liten släktträff där...

Vi packade in oss och massa grejer som bland annat resevagnen och en resesäng som vi lånat från pappas moster vilken ska bo hos mormor ett tag. Maya reser sig i sängen direkt hon vaknar och behöver då ha nått mer barnanpassat hos mormor att sova i. På vägen körde vi in till mammas kusin och hämtade upp henne då hon också skulle på släktträffen och fick inte plats i sin familjs bil.

Sen började vår resa mot Nyköping som slutade i södra Stockholm!

Där började bilen knacka och låta och motorlampan som lyst några veckor började blinka. Vi körde av motorvägen direkt. Pappa kollade på bilen en snabbis och konstaterade att den inte klarade att åka till Nyköping. Dock var det ingen röd lampa i bilen som blinkade utan en orange så vi vågade köra en kort bit till då vi var bara nån minut i från mammas bror. Han skulle också till Nyköping och hade lånat mormors bil och skulle köra ner i den. Så vi beslutade att mamma, Maya och Sara skulle åka med Andreas och Ellen till Nyköping medan pappa skulle försöka få vår bil hem och sen ta bussen till Nyköping.

På torsdag har vi i alla fall service på bilen för felet som motorlampan har lyst för. Så vi hoppas att bilen bara klagade på att den ännu inte blivit servad och inte det är något allvarligare fel.






Kommentarer



Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0