Solig tisdag


Imorse tog mamma och Maya en tur till öppna förskolan. Där var det många barn som sprang runt och lekte. De flesta där var strax över ett år så de var mycket större än Maya. Men hon satt duktigt och tittade på när de andra barnen lekte. Hon gnagde lite på en bil då och då och pratade ljudligt. Maya tyckte mycket om sångstunden och slog hårt med maracasen på mammas ben. Alla barnen fick välja en sak var ur en låda som vi sjöng en sång om. Maya valde en tomte, då sjöng vi sången ”I ett hus i skogens slut...”.

 

När Maya lekt färdigt på öppna förskolan gick vi ut och gungade lite. Maya har aldrig gungat förut, så nu tyckte mamma att det var dags när solen lyste och Maya var pigg och glad. Det var kul att gunga tyckte Maya som log riktigt stort.

 

Maya gungar i Vasaparken

 

Sen tog mamma en fika på ett café i solen. Maya satt i vagnen och lekte med sin kanin bredvid. När vi gick hem därifrån somnade Maya sött i vagnen så mamma slog sig ner på en bänk utanför vårt hus så Maya fick sova en liten stund i friska luften.

 

Mamma njuter i solen medan Maya sover i vagnen

 

I eftermiddag ska mamma och Maya till Kista och möta pappa. Först ska vi äta på MAX, mums! Sen åker vi till Kungsängen tillsammans och spanar in en lägenhet som är till salu.







Kommentarer

Postat av: mormor | Publicerad: 2010-04-13 kl. 22:06:57

Tuffa solglasögon och jättesöt Maya i gungan


Postat av: Natti | Publicerad: 2010-04-15 kl. 08:25:59

En dunder söt bebis i gungan :)




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0