Dopkaffe


Efter Mayas dop bjöd vi våra gäster på dopkaffe i församlingshemmet. Eller rättare sagt Mayas mormor och morfar var det som hade organiserat hela dopkaffet, bakat och lagat all mat. Totalt var det 40 personer inklusive oss själva som kom på dopet. Innan fikat bjöd vi på en enklare lunch som bestod av bland annat tomatpaj, spenatpaj, rostbiff, lax och två sorters sallader. Allt var mycket mumsigt. Efteråt bjöds det på kaffe, te och tårtor. Även det mycket mumsigt.

Det var mycket trevligt att så många ville komma, framförallt släktingar som man inte annars träffar så ofta fick tillfälle att träffa Maya för första gången. Alla tyckte självklart att Maya var mycket söt. Men det är ju alla bebisar förståss.

Maya var fortfarande en trött bebis under dopkaffet så hon låg största delen av tiden i sin vagn och sov men var vaken under några korta stunder. I slutet av dagen ställde en trött Maya upp på fotografering tillsammans med mamma och pappa samt hennes andra släktingar, men efter en stund blev hon trött och ville inte vara med på kort så när det var dags för en bild med mammma, pappa, far- och morföräldrarna blev hon lite ledsen.


Ännu en gång vill vi tacka så otroligt mycket för alla fina gåvor som Maya fick i doppresent.



Här är Mayas fina dopminne som farmors mor har sytt åt Maya.






Kommentarer



Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0