Besök på BVC


Idag var Maya på BVC (barnavårdscentralen) på morgonen. Det var första gången vi var dit sen vi flytta till Stockholm. Vår nya barnsköterska heter Gun precis som en av de vi hade i Solf. Hon var mycket snäll. Vi vägde och mätte längd och huvudomfång på lilla Maya. Resulatet blev 5,5 kilo och 60 cm lång och 40 cm i huvudomfång. Sedan bokade vi en ny tid vägning och mätning samt tillfälle för Maya att få sin första vaccinationsspruta. Det blev den 15e december, samma dag som vi börjar vår färd till Finland för att fira jul där.

Efter BVC satte mamma upp Mayas nya mobil med flygplan som hon fick av sin morbror Andreas och sambon Ellen i doppresent. Den tyckte Maya mycket om, låg på sin filt och pratade mycket med sina flygplan.







Kommentarer

Postat av: ellen | Publicerad: 2009-11-30 kl. 23:37:16



vad härligt att du gillar din politiskt korrekta mobil maya! den är vald med riktigt omsorg och omtanke, så att du inte endast blir omgiven av rosa fluff!



så fint att ni har en blogg så vi kan följa er hela tiden, men snart måste ni komma hem hit och hälsa på så vi får krama på maya live! kramskrams!




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0