Andra dagen i Stockholm


Först när klockan närmade sig elva orkade vi ta oss upp ur sängen, Maya hade ju förståss vaknat någon gång under natten och på morgonen. Efter frukosten tog vi oss ned till vasagatan där pappa skaffade sig ett svenskt mobilnummer och mamma kunde lösa in sitt inbetalningskort på mammapenningen hon fått. Sen gick vi till ICA och handlade samt ansökte om att få ett ICA-kort så vi kan få lite bonuspoäng om vi handlar där ofta. Våra ärenden tog längre tid än vi trodde, så vi kom hem vid 15-tiden och då var vi väldigt hungriga båda två. Maya var mycket nöjd med att få frisk luft, hon låg och sov sött hela tiden.

 

Vid ICA hitta vi en "liten" nalle puh som vi tänkte köpa till Maya, hon tycker om nalle puh. Eller så kanske den hon redan har är i lite bättre storlek än denna.

 

På kvällen tog vi tag i lite uppackning sen tog vi det lugnt resten av kvällen. Maya var pigg och sov nästan ingenting efter vi kommit hem så det blev mycket gosande med henne.

Imorron har vi inget speciellt inplanerat så det blir troligtvis att fortsätta med att utforska stan samtidigt som Maya får frisk luft...






Kommentarer

Postat av: Sofia | Publicerad: 2009-11-20 kl. 10:59:39

Ica-kort is the shit! Mer tantpoäng åt folket!




Tack för att ni läser bloggen!
  • Lämna gärna en kommentar nedan!
  • Eventuella svar på kommentarer kommer här i vår blogg
  • Prenumerera gärna på bloggen via Bloglovin för att inte missa några nya inlägg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0